Članovi tima

Članovi tima

Snježana Josipović

Od 2008.g. vodila je niz kreativnih i edukativnih radionica i aktivnosti s djecom školskog uzrasta pri Udruzi Sunokret OLJIN, kao i radionice Male škole arhitekture koje organizira Društvo arhitekata Zagreba i Udruga OPA te foto radionice u organizaciji Organa vida i mnoge druge.

Iva Jurišić

majka sam dvojice dječaka koji su me ohrabrili pri odluci da ostavim uredski posao kako bi se posvetila nečem zabavnijem i kreativnijem. A što može biti lijepše i zabavnije nego baviti se sa djecom 🙂

Matija Kezele

diplomirao je na umjetničkoj akademiji u Osijeku, smjer glume i lutkarstva. 2012. osnovao umjetničku organizaciju kotar teatar i kotar fest!

Maja Puhovski

Volim organizirati, volim umjetnost, volim zabavu, volim inspirativne projekte. Mogu biti jako ozbiljna, ali i skroz zaigrana, veseli me rad s djecom, puno planiram i još više imaginiram 🙂

Jasmina Jogić

U osnovnoj školi mi je najdraži predmet bio naravno likovni te stoga ne čudi moj odabir srednje škole Primijenjene umjetnosti i dizajna, odsjek Kiparski dizajn.

Tina Bertović

Od malih ruku ju zanimaju razni oblici umjetnosti, a najviše likovna umjetnost kojom se danas aktivno bavi (posebno kopistika). Uz svoju profesiju, gaji i ljubav prema pokretu, bilo u obliku plesa, capoeire, acro yoge ili funambule-a (hoda po žici).

Tesa Horvatiček Paradi

Završila sam Srednju školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, a diplomirala 2009. godine na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Prijava na newsletter