Novosti

Maja Puhovski - In:

Comments : 0 Author : imagadmin Date : 10 ožu. 2017
Maja-Puhovski_459x464

Maja Puhovski

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu 2008 godine, kao Viši ekonomist za turizam. Dodatno se usavršavala kroz niz prodajnih i komunikacijskih seminara i radionica, škole stranih jezika (njemački i talijanski) te edukacijske treninge o osnovama odnosa s javnošću.

2016 godine je uspješno položila program edukacije te stekla naziv Voditeljice izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Punih 11 godina radila je u Iskon Internetu, na raznim pozicijama od prodaje do projektnog managementa. Vodila je prodajne timove u direktnoj i indirektnoj prodaji te upravljala projektima razvoja CRM sustava kompanije.

Počevši od 2011 godine aktivna je u neprofitnom sektoru kroz svoj rad u udruzi Medijska tvornica, zatim kao producent i voditelj odnosa s javnošću u umjetničkoj organizaciji Kotar teatar te odnedavno u još dvije udruge – Prostor imaginacije i POZOR!.

Surađivala je i na projektu TEDxMaksimir kao član produkcijskog tima, zadužena za koordinaciju provođenja programa TEDx događanja.

Rad na projektima financiranim iz EU fondova započela je 2013 kroz partnerstvo udruge Medijska tvornica s Institutom za razvoj i međunarodne odnose, a ta se suradnja nastavila i kroz rad na drugim projektima.

..a onda je ostavila iza sebe korporaciju, odvažila se slijediti svoje želje i snove i pokrenula Prostor imaginacije zajedno s Ivom Jurišić. U Prostoru se bavi razvojem programa, osmišljava nove rođendane, dogovara i pokreće radionice.. Voli puno pričati i pametovati 🙂

 

 

Jasmina Jogić Matija Kezele

Prijava na newsletter