Novosti

Opušteno u jesen :) - In: Novosti

In : Novosti Comments : 0 Author : imagadmin Date : 21 kol. 2017
pexels-photo-261055

Godišnji odmori/praznici se bliže svome kraju, udžbenici se skupljaju, pribor se kupuje, gradom se zaobilaze rupe i “iskopine” … tek ste se vratili doma, a već vam je dosta svega? Razumijemo vas 🙂

Prostor imaginacije je u proteklih preko godinu dana postao mjesto pozitivne i ugodne atmosfere, prijateljskih lica i kreativnog opuštanja, a to je smjer koji želimo zadržati. Upravo zato u ovu jesen ulazimo spremni da vam otvorimo svoj vrata i da kod nas poželite ostati što duže.

Nastavljamo sa satovima Yoge, Relax kids programom, Kreativnim klubom studenata (KeKS), KreARTionicama .. i dodajemo jednu novost – Fokus pokus!

Radi se o ciklusu radionica koji povezuje znanost i umjetnost na zabavan i kreativan način – ljigavci u boji, šareni vulkani, veseli fluidi.. bit će tu svega..i bit će zmazano :)) Ali neka vas ne brine – makar se osjećate kao kod kuće, Prostor bumo mi očistili nakon što odete 😉

Nećemo duljiti – na stranici pod Programi možete pronaći više informacija i obrasce za prijavu – klik klik – vidimo se uskoro!

Marljive pčelice, odmorite se :) Vrijeme blagdana..vrijeme da darujete sebe super radionicom!

Prijava na newsletter