Novosti

Proljeće se budi, budi se i naša želja za novim ciklusom radionica! - In: Novosti

In : Novosti Comments : 0 Author : imagadmin Date : 16 ožu. 2017
Radionice proljetne_fb i nl cover-01

Proljeće nam donosi više sunčanih dana, više ideja..i jednostavno nas tjera da se pokrenemo! Od ovog proljeća smo sretni što možemo najaviti i novu suradnju, pa će se tako ciklus proljetnih radionica održavati na dvije adrese:

  • jedna je naša, Dalmatinska 17/1
  • druga je Milivoja Matošeca 3A (Malešnica) – obrazovni centar i škola stranih jezika Wisdom tree.

Ciklus će trajati dva puna mjeseca, a kreće od 28.03. s radionicom kreativnih likovnih tehnika.

Konkretne termine i ostale detalje možete vidjeti OVDJE.

Ako želite da vaša djeca ovog proljeća nauče kako promatrati, vizualizirati i koristiti pri tome crtačku i više slikarskih tehnika, ali i da u svoje radove uključe prirodne materijale – prijavite ga/ju na radionicu kreativnih likovnih tehnika.  Namijenjena je malim polaznicima od 5 do 9 godina starosti, a finalni proizvod biti će unikatna likovna mapa s radovima i fototransfer likovno djelo koju će također male ručice same sastaviti.

Ako je vašim mališanima priroda draga, kretanje u prirodi još draže, a tražite aktivnost koja će im razviti sposobnost fokusa i unaprijediti motoriku, dovedite ih na naše satove žongliranja. Polaznici u dobi od 6 do 12 godina, ali i odrasli, savladati će žongliranje lopticama i čunjevima te naučiti kako se vrti hula hoop.

A ako su vam draže interdisciplinarne radionice, naša posebna poslastica je dramska radionica uz komunikaciju na engleskom jeziku.  Dramske vježbe su zabavne i interaktivne, ali i vrlo korisne – vaše dijete ne treba postati glumac, ali sigurno će mu koristiti da ojača svoje samopouzdanje i osvijesti što sve njegovo tijelo, pokret, glas mogu. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi tako je mnogo lakše vježbati i konverzaciju na engleskom jeziku. Radionice glume na engleskom jeziku mogu pohađati djeca od 8 do 12 godina starosti.

Učimo jedni od drugih, učimo zajedno!

 

Relax kids program za djecu Marljive pčelice, odmorite se :)

Prijava na newsletter