O nama

Prostor imaginacije nastao je na prvi april 2016 godine, ali nije bio zamišljen kao šala, nego kao jedna zabavna organizacija, mjesto kreativnih susreta, ugodnog provođenja slobodnog vremena, prostor za proslave drugačijih rođendana, prostor kakav nam je trebao da se možemo izraziti, povezati, družiti, zamišljati i ostvarivati. Pokrenule su ga Maja i Iva, kojima je u životu kronično falilo slobode, kreativnosti, igre i uživanja u radu.

Zašto baš naziv Prostor imaginacije..? Prva ideja bila je samo Imaginacija. Žive slike pred našim očima i u našoj glavi kojima smo poželjeli dati ime, boju, pokret i oblik.

Zatim smo dodali u naziv “Prostor”, koji ne mora nužno značiti fizički prostor..to je sav onaj prostor u nama i oko nas u kojem maštamo i stvaramo, kreativno se izražavamo 🙂

Od prvog trenutka Prostor imaginacije je poticao sinergiju. Željeli smo da naše radionice, programi, rođendani budu produkti zajedničkog djelovanja raznih umjetnika – likovnih, dramskih, plesnih..životnih umjetnika. O svemu smo mnogo razmišljali i razgovarali i tako smo mic po mic došli do svega što možete vidjeti na našim internet stranicama, svega što nudimo.

Na našoj stranici možete vidjeti i tko su članovi našeg tima – sve redom divni ljudi s ogromnim smislom za imaginaciju, sa ljubavlju prema onome što vole.

I eto, to je kratka priča o nama.. još smo mladi, puno toga vam možemo ponuditi i želimo što duže biti tu blizu vas. Slobodno nam se javite, predložite nam suradnju – tu smo za sve dobre ideje 🙂

Prijava na newsletter