KreaRe radionice (kreativno recikliranje)

KreaRe - kreativno recikliranje

OPIS RADIONICE

 

 

Radionica KreaRe ili kreativno recikliranje namijenjena je djeci od 6-12 godina koja žele na zabavan i kreativan način učiti o recikliranju izrađujući igre i igračke.

Kreativnost djece treba poticati u svakome smislu, a mi smo tu da njihovu kreativnost rasplamsamo i damo im osnove kako da ju što kvalitetnije iskoriste.

Sigurno su vaša djeca pokušavala izraditi vlastite igre i igračke, a vi možda niste imali dovoljno vremena i/ili znanja kako bi im pomogli u tome.

Tu na scenu stupamo mi. Zar ne bi bilo super osvijestiti ih i potaknuti da puno igara i igračaka uistinu i mogu izraditi sami? Koristeći maštu i dostupne materijale naučiti ćemo ih izraditi razne igre i igračke, a koje će biti osnova za beskrajno puno mogućnosti stvaranja novih. Njihovo zadovoljstvo spoznajom da su sposobni izraditi mnoštvo zabavnih stvari biti će nemjerljivo.

Ono što je najbitnije, pokušat ćemo osvijestiti važnost recikliranja, te povećati smisao vlastite vrijednosti, jer biti sposoban napraviti toliko cool stvari zbilja je vrijedno divljenja. Uz super zabavu, rezanje, ljepljenje, konstruiranje, bojanje, razgovor i razmišljanje, izrađivat ćemo razne društvene igre, staze i labirinte za pikule, kućice za lutke, dvorce i tvrđave, slikovnice, kazalište lutaka i razne druge stvari.

Što sve možemo kreativno reciklirati?

Gotovo sve što zamislimo! Od papira i kartona možemo napraviti i čitav mali grad! 

Što nam je sve potrebno?

 

Sve što nam je potrebno za rad biti će osigurano na radionici. Ali ako se sjetimo nečeg što se još super može uklopiti, možemo donijeti i od kuće.

 

 

 

O voditeljici:

Snježana Josipović rođena je 1982. u Zagrebu. Nakon završene Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna, smjer Slikarski dizajner, diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu Veleučilišta u Zagrebu, smjer Viši modni dizajner. Tijekom studiranja je završila tečaj Računalnog operatera za grafičko oblikovanje pri Pučkom otvorenom učilištu Algebra u Zagrebu te tečaj analogne i digitalne fotografije pri Zagrebačkom foto kino savezu. Fotografijom se bavi od 2006. godine. Sudjeluje u uređivanju online magazina za umjetnost i fotografiju Neo Collective, baziranom u Njemačkoj. Svoje radove objavljuje u online i tiskanim časopisima te izlaže na izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu. Od 2008.g. vodila je niz kreativnih i edukativnih radionica i aktivnosti s djecom školskog uzrasta pri Udruzi Sunokret OLJIN, kao i radionice Male škole arhitekture koje organizira Društvo arhitekata Zagreba i Udruga OPA te foto radionice u organizaciji Organa vida i mnoge druge.

Prijavite se putem obrasca:

Prijavi se

DETALJI ZA POLAZNIKE

Dob polaznika:
- Djeca 6 do 12 godina

Termini:
- ponedjeljkom,  18:30 - 19:30 h

Početak:
- 18.02

Cijena:

150,00kn mjesečno

 

Prijava na newsletter