Mala škola slikarstva

Mala škola slikarstva

 OPIS RADIONICE

Najdraža aktivnost - crtanje!

Najdraži predmet u školi - likovni!

Ako su ovo odgovori vašeg djeteta - ova radionica je pravo mjesto za vas.

Ako to nisu odgovori vašeg djeteta, a vi želite pokušati da se ono likovno izrazi - ova radionica je pravo mjesto za vas 😉

Davno je izrekao veliki slikar i umjetnik Pablo Picasso: “Svako dijete je umjetnik, no problem je kako ostati umjetnikom nakon što dijete odraste. Kao dijete sam crtao kao Raphael, no kad sam odrastao trebao mi je cijeli život da ponovno počnem crtati kao dijete.”

 

Mali polaznici škole će uz profesionalan ali i zabavno-kreativan pristup proći kroz sve crtačke (olovka, ugljen, tuš, pastele, flomasteri, drvene bojice)  i  slikarske likovne tehnike (tempere, vodene boje, kolaž) te će biti upoznati s osnovama kiparstva (glina, žica, kaširanje i sl).

Djeca su najveći umjetnici jer stvaraju neopterećeno, maštaju intenzivno i uče brzo.

Uz dobru zabavu, druženje i poticanje kreativnog izražavanja polaznici će s lakoćom usvajati nove umjetničke vještine i znanja!

Malu školu slikanja vodi mag. art.  Tesa Horvatiček Paradi - diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, položila grupu pedagoško-psiholoških predmeta na Hrvatskim studijima, a trenutno studira Waldorfsku pedagogiju.

 

 

Prijavi se

DETALJI ZA POLAZNIKE

Dob polaznika:
5-10 godina

Termin:

PETAK, 17:30 - 19:00 

Početak:
- 15.02

Cijena:

200,00kn / mjesečno

Za više polaznika koji se zajedno upisuju - 150,00kn po djetetu mjesečno

 

Prijava na newsletter