ZAMISLI… ROĐENDAN!

Rođendani u Prostoru imaginacije pružaju slavljenicima i njihovim gostima da izađu iz uobičajene dnevne rutine i uđu u svoj vlastiti prostor imaginacije bez ograničenja. Želja nam je kod sudionika pobuditi želju i interes za sadržaj nevezan za čuda modernog svijeta poput mobitela, interneta i drugih sličnih oblika zabave. Cilj autorskih tematskih rođendanskih programa je poticanje zajedništva i komunikacije te doprinos edukativnim metodama razvoja djece.

Na našim autorskim tematskimrođendanima se pametno zabavljamo, pjevamo, glumimo, istražujemo, eksperimentiramo, putujemo, čarobiramo i klauniramo! Ako nas i više puta posjetite, vidjet ćete da niti jedan rođendan nije jednak, nikad nam nije dosadno i nikad ne mirujemo 🙂

Ako želite rođendane gdje s vašom djecom voditelji rade i igraju se od prvog do zadnjeg trena, gdje tema rođendana nije samo na tanjurima i čašama i gdje djeca maksimalno sudjeluju - na pravom ste mjestu! Dobrodošli u Prostor imaginacije, gdje sve što zamislimo možemo i ostvariti, gdje učimo jedni od drugih i zajedno. Dobrodošli na rođendane kojima ćete se htjeti vratiti..ili jednostavno s kojih nećete htjeti ni otići 🙂

Rođendane organiziramo u trajanju od dva sata - mogućnost duljeg trajanja po dogovoru.

Svaki autorski tematski rođendan sadrži:

 • Dva sata autorskog programa - pametna zabava od prvog do zadnjeg trena!
 • Prostor za slavlje sa svim rekvizitima - i za fotkanje i za zabavu 🙂
 • Voditelje programa
 • Hrpu fotki nakon rođendana!
 • Grickalice i prirodni voćni sokovi
 • Tiskane pozivnice
 • Izradu zajedničke čestitke za slavljenika za vrijeme proslave
 • Poklon slavljeniku

Cijene paketa molimo provjerite pod - http://prostor-imaginacije.hr/cjenik-rodendana/

 

ZAMISLI ... lutke na rođendanu!

 • uzrast - predškolci, osnovna škola
 • cijena - paket 1 ili 2

Imaginacija znači stvarati na licu mjesta, a upravo to ćemo na ovom rođendanu raditi. Izaberite priču koja će oživjeti, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Likovi, scenografija, rekviziti i predstava postati će naše autorsko djelo koje ćemo prezentirati prvoj publici - roditeljima, djedovima i bakama, a možda nas i odvede do Broadway-a !.

Ovisno o tome koliko smo veliki ili mali, na raspolaganju imamo nekoliko naslova poznate dječje literature:

 • Elmer David McKee (5 do 6 godina)
 • Miffy slavi rođendan Dick Bruna (5 do 6 godina)
 • Sretan rođendan Winnie! Valery Thomas i Korky Paul (6 do 10 godina)
 • Drvo ima srce Shel Silverstein (6 do 10 godina)
 • Ronilac bisera Ludwig Bauer (8 do 12 godina)

Potreban materijal od kojeg ćemo izrađivati lutke osigurati će nam Prostor imaginacije, a sve lutke koje smo napravili idu s nama kući!

 

ZAMISLI... cirkus od rođendana!

 • uzrast - predškolci, osnovna škola
 • cijena - paket 1 ili 2

Prema planu ovog rođendana sve bi trebalo ići kao po špagi ali kako rođendan odmiče sve više djeluje kako slavljenikova proslava počinje ličiti na pravi pravcati cirkus. Uz jednog vrlo zbunjenog klauna i njegove slučajne pomagače dva sata zabave proći će kao dan u nezaboravnom zabavnom parku.

Kao posljednji gost ulazi nespretan klaun koji se zabunom našao na istoj adresi. Uz pomoć animatora nagovoramo klauna da ostane na ovom rođendanu. Nakon što ga pridobijemo klaun objašnjava da ima problem - nije ponio svu rekvizitu i ne zna kako da pomogne u slavlju!?!

Uz pomoć animatora djeca pronalaze rekvizite s kojima klaun počinje izvoditi vratolomije i od sreće zajedno s njima umalo ne slomi vrat! Cijeli dan bi bio prekratak kad vidite što sve ovaj klaun može! Kakve igre zna i kako je spretan, a nije ni sebičan - podijeliti će ih sve sa nama!

 

ZAMISLI... magični rođendan!

 • uzrast - predškolci, osnovna škola
 • cijena - paket 1 ili 2

Za sve ono što ste mislili da je nemoguće na ovom rođendanu postaje stvarnost! Kako od jedne loptice nastaju dvije, što u sebi krije jedan običan špil karata i kako pronaći tortu u ovom kreativnom kaosu otkrit će nam mađioničar koji će za vas sasuti još nekoliko trikova iz rukava. Saznati ćete i kako lako mašta i imaginacija mijenjaju percepciju naše svijesti. Pri odlasku obavezno ćemo vas zamoliti da prekontrolirate džepove, da ne bi kasnije bilo - zeznuli ste nas!

Mađioničar će nas iznenaditi  svojim dolaskom, naučiti će nas da vjerujemo u magiju a i mi ćemo biti magični - posuti zvijezdicama, oslikanih lica i veselih kostima!

Nakon ovog rođendana moći ćemo i mi doma mamama i tatama pokazivati što znamo, a tko zna, možda se toliko zaljubimo u trikove da ćemo željeti doći ponovno!

 

ZAMISLI...rođendan kakav je nekad bio!

 • uzrast -osnovna škola i predškolci
 • cijena - paket 1 ili 2

Rođendan koji nas vraća u vrijeme kada su naše mame i tate možda, a djedovi i bake sigurno - bili djeca!

Ulaskom u vremensku kapsulu obrisat ćemo prašinu sa zaboravljenih društvenih igara i prepustiti se jednostavnosti druženja. Konop, kreda, olovka poslužit će kao rekviziti, a prisjetiti ćemo se i pikula, gumi - gumija, skrivača, ledene babe, igara skakanja u vreći, nošenja loptica na kuhači, potezanja konopa i mnogih drugih interaktivnih igara. Da sve bude još zanimljivije, imati ćemo malo natjecanje i izvlačiti ćemo igre nasumično, ali ne trebamo se brinuti - svi ćemo osvojiti nagrade!

 

ZAMISLI...svemirsku olimpijadu!

 • uzrast - osnovna škola i predškolci 
 • cijena - paket 1 ili 2

Proslavu rođendana započet ćemo upoznavajući planete koji nas okružuju, vidjeti ćemo kako prepoznati planete i po čemu su posebne. Saznati ćemo i kakvi su to patuljasti planeti i što je zapravo Sunce..? Otputovati ćemo putevima mliječnih staza i nepoznatih galaksija!

A imati ćemo i svoj vlastiti planet - Planet imaginacije! Kako se hoda na tom planetu, kako se spava? Što se jede i kako se Imaginatori oblače? Sve ćemo doznati!

Kad dobro upoznamo svemirska prostranstva, započeti će svemirska olimpijada! Ludo ćemo se zabaviti u svemirskom badmintonu, s raketama koje lete kroz "crne rupe", ali i dok ćemo Saturnu dodavati njegove prstenove 🙂

ZAMISLI...nastupaš na Imagine showu!

 • uzrast - osnovna škola
 • cijena - paket 1 ili 2

Voliš pjevati i plesati, voliš pljesak i talent show-ove? Znaš kako izgledaju nastupi na Eurosongu? Pa, dobro nam došla mala zvijezdo! Posebno za ovu priliku, Prostor imaginacije omogućuje vam neiscrpnu inspiraciju za plesne pokrete, pjevanje i stvaranje nastupa uz najdraže pjesme. Razmislite o svom umjetničkom imenu, složite duete ili grupe i pripremite najsjajnije kostime! Korak po korak, pripremiti ćemo se za veliko finale rođendana - biti će tu i šminke i frizura i kostima i uvježbavanja nastupa..sve samo za onih par minuta pod svjetlima reflektora. Ali najvažnije, ludo ćemo se zabaviti i svi ćemo biti zvijezde barem jedan dan!

ZAMISLI...istražujemo na rođendanu!

 • uzrast - osnovna škola
 • cijena - paket 1 ili 2

Svaki dan po nečemu je poseban ali ovaj će ostati u pamćenju kao dan kada smo se upustili u veliku istraživalačku avanturu u potrazi za skrivenim blagom rođendana. Slavljenik i njegovi gosti krenut će u potragu sa svojim moždanim vijugicama, istraživati će svoju spretnost i brzinu, tražiti će odgovore na zagonetke i tragati za svojom imaginacijom! Svaki član tima je bitan ako želimo uspješno savladati sve prepreke! 

 

ZAMISLI...fokus pokus rođendan!

 • uzrast - osnovna škola
 • cijena - paket 2

Nek se javi onaj tko ne voli raditi pokuse i pošteno zaprljati ručice dok to radi? Mi volimo!! Na ovom rođendanu postoji mogućnost da ćemo zaprljati i ručice i da ćemo naučiti nešto novo, a svakako postoji mogućnost da ćemo se super zabaviti! U našem zabavnom laboratoriju, uz korištenje različitih likovnih tehnika, izvoditi ćemo uzbudljive pokuse, ispitivati ćemo i spajati najrazličitije materijale, uključujući i one koji se koriste svakodnevno u kućanstvu i kuhinji!  Super stvar je i to što svoje radove možemo ponijeti kući i tako imati uspomenu na ovaj super dan!

 

ZAMISLI...hey hoo piratski rođendan!

 • uzrast - osnovna škola
 • cijena - paket 1 ili 2

Znate li razliku između gusara i pirata? Jeste li, kao i mi, gledali sve nastavke Pirata s Kariba? Onda je ovo rođendan za vas! Neki od nas će se pretvoriti u gusare, neki u pirate, ali svi ćemo se zajedno super zabaviti sa gomilom igara i natjecanja koje nas očekuju! Što bismo radili u slobodno vrijeme da smo gusari? Kako izgleda pravi gusarski ples? Kako napraviti svoj gusarski brod..? Sve odgovore dobit ćete ako se usudite reći - heeeeyyy hoooo!! 

Pogledaj cijene Rezerviraj!

Prijava na newsletter